прогноз погода прогноз погоды осінь

Час готуватися до холоду? Не пропустіть найновіший прогноз погоди на осінь 2023 року

Сейчас читают: 665
hochu.ua

Осінь в Україні може настати раніше і, як кажуть синоптики, буде прохолоднішою порівняно з попереднім роком. Найсвіжіший прогноз погоди на осінь 2023 року в Україні читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua!Згідно з прогнозами погоди від wisemeteo.com, осінь 2023 року характеризуватиметься помірною прохолодою та частою сонячністю.

Також цей сезон буде менш сухим, порівняно з минулим роком.При цьому прогнозується, що загальна кількість опадів у середньому буде дещо нижчою.

Передбачається, що середньодобова температура становитиме близько +8 градусів за Цельсієм. Читати також Магнітні бурі у серпні: коли Землю штормитиме найсильніше Синоптики прогнозують, що вересень 2023 року "покаже" типові осінні риси.

Перші характерні для сезону температурні показники очікуються з 1 вересня. Середня температура становитиме близько +12 градусів — це трохи нижче, ніж минулого року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA