Україна свято Медовий Спас Україна

Медовий Спас: що за свято і якого числа Перший Спас 2023?

Сейчас читают: 573
hochu.ua

Медовий Спас, Маковія, Маковий Спас, Перший Спас, Спас на воді, Мокрий Маккавей, Медове свято, Маковіїв день — усе це назви одного релігійного свята, дуже популярного в Україні, про що ми із задоволенням розповімо далі.

Усе про Медовий Спас і Маковія читайте в матеріалі від HOCHU.ua.З огляду на те, що наші читачі вже активно цікавляться, коли Медовий Спас 2023 року, ми заздалегідь підготували потрібну інформацію на тему і ділимося з вами. —що відкриває низку серпневих Спасів (тому дата називається також Перший Спас), багатих на традиції і ритуали у віруючих християн східного обряду.

З цього дня починається також і Успенський піст. Читати також Улюбленці зірок! Дізнайтеся, яким трьом знакам Зодіаку пощастить у серпні 2023 року Але також окремо варто акцентувати увагу, що це востаннє, коли Медовий Спас відзначають 14 серпня.

Річ у тім, що Україна переходить на новий юліанський календар і тому дата Медового Спаса змінюється. І Слово "Спас" є нагадуванням про Спасителя і спасіння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA