Україна малина поради дачникам добрива підживлення рослин Україна

Зробіть це з малиною у серпні - і врожайність збільшиться вдвічі

Сейчас читают: 139
hochu.ua

Ми розповідали, як прогнати з малини клопів. Це така культура, на кожному етапі розвитку якої потрібен особливий догляд. Є низка процедур, які варто виконати у серпні, щоб мати великий урожай.Як розповіли на “РБК-Україна”, у серпні дуже важливо укоротити деякі пагони, правильно поливати кущ, а також підживити.

Ці прості процедури здатні вдвічі збільшити наступний урожай малини. Читати також Календар городника: що і коли робити в саду та на городі у серпні 2023 року Ремонтантні сорти малини - це кущі, які здатні плодоносити кілька разів за сезон.

У серпні таку малину традиційно обрізають - потрібно залишити тільки найміцніші пагони, які дають цвіт і плоди. Їх слід вкоротити до висоти 1-1,1 м.

Інші пагони - обрізати.Також на пагонах, які залишаються, треба обрізати листочки на відділку від землі до 50 см. Це покращить провітрювання, завадить розвиватись грибку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA