краса успішна жінка вибір редакції

Індустрія нарощування вій: тренди та перспективи

Сейчас читают: 785
womo.ua

Краса жінки — не в одязі, фігурі чи зачистці. Краса — в блиску її очей, адже очі — це ворота в серце, де живе любов (Одрі Хепберн) Kатерина Лопатньова, майстер з нарощування вій Золоті слова чудової, глибокої та однієї з найкрасивіших жінок минулого століття.

Питання лише в тому — чи змінилося щось за цей час? Як сучасний світ, суспільство та технології вплинули на поняття краси та її стандарти?

Коли світ почала завойовувати процедуру з нарощування вій — ніхто не міг уявити масштаби та рівень її розвитку. Адже для мільйонів жінок це максимально спростило життя, а для десяток тисяч перетворилося на професію з колосальними можливостями та кар’єрним зростанням.

Питання лише в тому — як сильно еволюціонувала дана процедура, які етапи пройшла і чи зможете вона існувати на ринку. Для мене нарощування вій — це естетична процедура, що пройшла величезну кількість покращень та змін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA