день ангела привітання привітання у віршах привітання у прозі

Іменини Христини: прикольні привітання у картинках, віршах та прозі

Сейчас читают: 987
hochu.ua

В перекладі з латинської мови ім'я Христина означає “християнка”. Його власниці відзначають свій День ангела за православним календарем кілька разів на рік: 19 лютого, 26 березня, 31 травня, 13 червня, 6 та 18 серпня.

Власниці цього імені в дитинстві мають спокійний та життєрадісний характер. Вони дуже активні та енергійні. Дорослі Христинки відрізняються твердим характером, спостережливістю, кмітливістю та цілеспрямованістю.

Вони вміють досягати бажаного, навіть якщо обставини тому не сприяють. Христини - кар'єристки та мрійниці. Тому, навіть якщо вони стають домогосподарками та полишають кар'єру, це не значить, що вони припинили про неї думати.

Христини терпіти не можуть грубих, конфліктних та злих людей, тож в їхньому оточенні зустрічаються переважно порядні люди. Якщо хочете звернутися до Христини ласкаво, використайте одну з цих форм імені: Христя, Крісті, Тіна, Кристунька, Христинка, Хрися.Ангел вдoма в тебе був, Тoж мoлитву твoю чув, І на твoї іменини, Вже дарує щoхвилини: Пуд здoрoв'я і пуд віри, Кілограмів стo надії, Фунтів мілліoн любoві, І кoхання не на слoві, А каратів так відерце, Радoсті у Ваше серце, Ну і ще букет удачі, І дoбра у Вашу вдачу!***Ніби писана з неї Стара картина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA