привітання свято Медовий Спас листівки

Привітання з Маковеєм: душевні привітання та листівки зі Спасом на воді

Сейчас читают: 525
hochu.ua

Наспіла порція оновлень щодо серпневих свят. У цій статті ви знайдете найкращі привітання з Маковеєм і Медовим Спасом, а також оригінальні картинки і листівки.

Створюємо святкову атмосферу разом!14 серпня християни східного обряду відзначають Медовий Спас. Він також має назву Маковій, Медове свято, Перший Спас, Спас на воді, а в церковному календарі дата має назву Винесення чесних древ Животворящого Хреста Господнього і День семи мучеників Маккавеїв, їхньої матері Соломонії та їхнього вчителя Єлеазара, коли вшановують святих, які прийняли мученицьку жорстоку смерть за християнську релігію.

Цікаво, що назва "Спас на воді" відсилає нас до історії про те, що саме цього дня князь Володимир прийняв хрещення. Читати також Що їсти в Успенський піст: меню харчування та ідеї пісних страв У народній культурі України це свято дуже улюблене і багате на традиції.

Головним заходом дня є відвідування храму, де під час церковної служби освячують мед, мак і горіхи. Вони потім стають незмінними інгредієнтами святкових страв цього дня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA