Таїланд новини шоубізнес Алекс Топольський Таїланд

Покинув Балі та поповнив ряди акторів: як склалося життя Алекса Топольського після проєкту "Холостяк"

Сейчас читают: 704
hochu.ua

Головний герой 12-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" Алекс Топольський понад місяць не виходив на зв'язок зі своїми шанувальниками.

За його словами, за цей час відбулося багато змін в його житті – переїзд та зйомки у секретному проєкті. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Алекс Топольський після фіналу телешоу став популярною персоною, він активно ділився своїм життям у соцмережах, проте зненацька зник наприкінці квітня.

Лише 14 червня повернувся із новими новинами. Читати також "Холостяк" Алекс Топольський розповів про зради, які пережив останнім часом Блогер зізнався, що зважився на переїзд із розслабленого Балі до одного з провідних фінансових та економічних центрів Південно-Східної Азії – Бангкок (Таїланд).

Топольський зазначив, що зміна локації пов'язана з його бажанням розвиватися, а на Балі була зовсім інша атмосфера.На Балі магічна атмосфера, нереально круті люди, океан, я можу говорити та говорити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA