сон молитва ритуал

Ритуали і замовляння: що робити, аби страшний сон не збувся?

Сейчас читают: 580
hochu.ua

Дуже часто люди, прокинувшись зранку, розуміють, що побачений сон був неначе видінням. Здавна наші пращури знали, як вести себе, і що промовляти, аби страшний сон не реалізувався в життя.

Раніше ми писали, до чого сниться змія, а тепер розкажемо, як захистити себе від ймовірних негараздів, які привиділися уві сні.

Є різні методи, завдяки яким страшний сон не збудеться, пише sonnyk.com.ua. Читати також Застереження про біду: віщуни розтлумачили сон про пляж Як тільки ви прокинулися після жахіть, не промовляючи нічого іншого вголос, і не встаючи з ліжка, промовте: “Сон приснився, від раби Божої (ваше ім’я) покотився в далечінь далеку, в далечінь безкрайню.

Куди ніч, туди й сон”.Важливо, аби вимовлені вами слова ні в якому разі не були переставлені навпаки. Наступні заговори можна казати, вставши з ліжка: “У когось сон збувається, а мене це не торкається.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA