весілля новини шоубізнес

"І натякала, і прямим текстом говорила": Ірина Сопонару хоче вийти заміж, але є одне велике "але" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 399
hochu.ua

Українська комедійна акторка Ірина Сопонару відверто розповіла про стосунки зі своїм бойфрендом-англійцем, на ім'я Ріс. Зірка "Жіночого Кварталу" і серіалу "Одного разу під Полтавою" зізналася, що вже познайомила його зі своїми батьками та перебуває у доволі довгих стосунках, аби отримати від обранця пропозицію руки та серця.

Однак сам чоловік поки що не поспішає з весіллям. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" Ірина Сопонару зізналася, що давно чекає від Ріса пропозиції.

У актриси навіть є власне бачення того, як це має відбутися. Головна умова — бойфренд стане перед нею на коліно. За словами Ірини, вона вже неодноразово навіть натякала чоловікові, що хоче узаконити їхні стосунки.Мені ще не зробили офіційну пропозицію.

Я сподіваюся і чекаю. Думаю, може на Новий рік... Може на 8 березня... Щоразу, коли він лізе до кишені, я така: "Я згодна!".

Об этом же в других изданиях
kvartblog.ru
Сантехника для ванной комнаты и туалета цены и туалета цены представлены на сайте wodolei.ru.Унитазы, пожалуй, самый важный предмет сантехники в вашей ванной комнате. Доступны несколько типов унитазов, kvartblog.ru /1 год назад
hochu.ua
З Алека Болдвіна зняли звинувачення у ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчінс, але є нюанс hochu.ua /1 год назад
hochu.ua
З Алека Болдвіна зняли звинувачення у ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчінс, але є нюанс hochu.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA