Мэри Фуртас материнство роды Мэри Фуртас

I'm a cool mom: Мері Фуртас про пологи та плани на майбутнє

Сейчас читают: 319
cosmo.com.ua

Якщо ти ще не фоловиш Мері Фуртас у інстаграмі, радимо зробити це терміново — засновниця бренду одягу CULTNAKED, успішна бізнес вумен та інфлюенсерка надихає жінок впевненістю та сміливістю, а також вчить любити себе за будь-яких умов.

Нещодавно Мері вперше стала матусею — у них з чоловіком Русланом народилась донька Леона. Ми розпитали ЇЇ про те, як пройшли пологи, а також про перші враження від материнства. Про вибір пологового будинку та «свого» лікаря: «Спочатку ми з чоловіком вирішили, що я народжуватиму в Маямі.

Дуже добре, що згодом ми відмовилися від цієї ідеї. Потім я спостерігалася у київській та львівській клініках, але інтуїція завела мене у Лелеку.

Репутація пологового будинку вселяла довіру, а це для мене річ майже недосяжна». Мері було важливо, щоб комунікація з лікарем була відкритою, довірливою і позитивною — переживань у майбутніх матусь достатньо, тому медичний персонал має заспокоювати та вселяти оптимізм, а не навпаки. «Численні подружки, які народжували у Лелеці

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA