інтерв'ю новини

Хто живе у кабінеті Буданова? Виявляється, у жабки є "друзі" (ФОТО)

Сейчас читают: 794
hochu.ua

Фігура очільника Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирила Буданова завжди викликає великий рівень зацікавленості в суспільстві.

Так як посада вимагає цілковитої таємності, то українцям залишається обговорювати  улюблених тварин чоловіка, що живуть у його кабінеті .Журналіст видання Українська правда під час інтерв'ю з Будановим відмітив, що у акваріумі начальника ГУР живе мила жаба.

37 - річний очільник розвідки зауважив, що то лягушка, а не жаба. Читати також "Ціла тєлєжка щастя": онука секретаря РНБО Данілова відсвяткувала свій день народження на шопінгу у Будапешті Цікаво, що саме після того інтерв'ю, мережа в буквальному сенсі цього слова "вибухнула", складаючи меми, про жабу Буданова.

Люди жартома говорили, що в очільника ГУР є своє жаб'яче озеро.Однак виявилося, що таких лягушок у Буданова дві. Про це повідомляють журналісти авторитетного видання The Times, які нещодавно брали інтерв'ю у Кирила Олексійовича.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA