Володимир Зеленський Сша Нео Володимир Зеленський Сша

Ходжес: Чому ми дозволяємо Росії стріляти зі сховища? » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 204
goneva.net.ua

Колишній командувач армії США в Європі генерал у відставці Бен Ходжес розкритикував позицію Сполучених Штатів, які не надають Україні засобів для завдання дальніх ударів.   Про це він написав 30 грудня у Twitter. "Чому ми дозволяємо Росії стріляти зі сховища?

Не надавши Україні ATACMS, F16 й інші засоби дальнього удару, ми, по суті, надали сховище Росії, яка може вбивати безневинних цивільних в Україні, не побоюючись наслідків.

Незахищена політика", – переконаний Ходжес. Дальність ракет ATACMS – до 300 км.   CNN у вересні повідомляв, що Білий дім не готовий схвалити надання Україні ATACMS: влада США побоювалася, що цей крок може призвести до ескалації, оскільки ці ракети можуть використати для обстрілів Росії.

За даними Politico, президент Володимир Зеленський на зустрічі з президентом США Джо Байденом 21 грудня у Вашингтоні порушував питання передання Україні далекобійних ракет ATACMS, проте той не погодився.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Британія розглядає варіант передачі Україні танків Challenger 2 » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Україні пропонують ''38-у паралель'', але корейці про це шкодують » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA