люди карантин Афиша Акция

Хеппі години: Даринок дарує 50 сертифікатів на покупки щодня

Сейчас читают: 580
liza.ua

Столичний маркет-молл «Даринок» змінив графік роботи й відтепер працює в будні дні з 10:00 до 22:00. Бонусом до оновленого графіку запустив промо-акцію «Хеппі години» з 20:00 до 22:00.

У межах кампанії щодня з 18 до 30 листопада дарує покупцям по 50 сертифікатів різної номінальної вартості на шопінг.Віднині гостям маркет-моллу не потрібно квапитися якомога раніше завершити робочий день, щоб встигнути повноцінно відвідати торговий об’єкт. (Адже раніше «Даринок» працював до 20:00).

Подовжений час функціонування маркет-моллу дозволить спокійно пройтися магазинами та рядами «Даринку», приміряти й оцінити товари, а також поторгуватися з продавцями в межах кампанії «Торгуйся!» навіть після роботи.

Крім того, розподілить відвідувачів, які зазвичай шопилися у вихідні, протягом дня. Це дозволить зменшити концентрацію людей у найпіковіші години роботи.На додаток, до 30 листопада у покупців «Даринку» є можливість гарантовано отримати сертифікати номіналом від 200 до 300 грн від магазинів

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA