Hannah Coates Hannah Coates

Холлі Беррі обрала розкішну сивину до свого 56-річчя

Сейчас читают: 793
vogue.ua

Сивина – це великий beauty-тренд сьогодення: її обирають зірки для червоних доріжок та жінки для сучасного життя. Холлі Беррі привітала тренд, святкуючи свій 56-й день народження.  "Відчуваю таку велику вдячність і любов у цей день народження!", – написала Холлі Беррі в Instagram до свого 56-го дня народження.

Вона позуює з нахиленою вбік головою, її сяюча шкіра випромінює здоров’я, акторка виглядала розслаблено та щасливо. Увагу привертає водоспад її сріблястих кучерів, що спускаються до очей.

З тих пір, як у березні Холлі повернулася до своєї знаменитої стрижки піксі, вона експериментувала з різними образами, від електричного блонду та фіолетово-пурпурного до експериментів з укладаннями, коли завитки каскадом падають на чоло.

Беррі доводить, що сіро-сріблястий відтінок, якого багато п’ятдесятирічніх жінок уникають, як чуми, може бути надзвичайно вигідним, і насправді є простим способом надати шкірі сяйва та підкреслити її красу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA