свято випускний останній дзвоник пісні

Готуємося до останнього дзвоника та випускного: добірка мінусовок на лінійку

Сейчас читают: 402
hochu.ua

Останній дзвоник і випускний — завжди дуже зворушливі події, особливо для випускників, адже це період прощання зі школою і дитинством, рубіж, перейшовши який, молоді люди вступають у доросле життя.

І з роками шкільної юності потрібно як слід попрощатися. У розпал підготовки до свят ми вже публікували добірку привітань випускникам, а тепер, з огляду на інтерес до теми, ділимося не менш актуальним контентом: пісні мінус на останній дзвоник і випускний — уже в матеріалі від HOCHU.ua.Нагадаємо, останній дзвоник — традиційне свято українських школярів, яке відбувається у школах після закінчення навчання.

Це свято сентиментально підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні. Зазвичай на урочистій лінійці виступає керівництво школи, перша вчителька, батьки школярів, першокласники та самі випускники — учні 9-х та 11-х класів, які назавжди залишають стіни школи.

Читати також З останнім дзвоником: красиві картинки та листівки зі зворушливим святом Щоб захід запам'ятався, влаштовують цілий концерт, так само як і на випускному вечорі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA