saint Laurent Alexander Macqueen Michael Kors Jennifer Fisher украшения Нео saint Laurent Alexander Macqueen Michael Kors Jennifer Fisher

Браслет-каф: гучне повернення яскравої прикраси

Сейчас читают: 795
vogue.ua

Що спільного між Розі Гантінгтон-Вайтлі, Беллою Гадід і Олівією Вайлд? Вони підтримують зіркове повернення браслетів-кафів. У вересні Вайльд і Гантінгтон-Вайтлі обрали чорні та сріблясті моделі від Saint Laurent, а Гадід посилила тенденцію до обʼємних ювелірних прикрас: одного разу завдяки образу, який модель доповнила браслетом від Jennifer Fisher, а вдруге – з кафами від Michael Kors.

Дизайнери також доводять, що кричущий аксесуар не повинен залишатися лише на подіумах. Є кілька скульптурних форм, які гідні стати центром будь-якого вбрання.

Наприклад, витончені повністю чорні образи, показані під час презентації Alaïa восени 2022 року. Так, браслети-кафи, схожі на корсет, нагромаджені один на одного, підносять цей вихід на нову висоту.

LaQuan Smith і Alexander McQueen ще раз довели, наскільки яскравим процесом може бути поєднання крупнокаліберних прикрас. Не варто також думати, що зірковий момент таких браслетів настане сьогодні, а завтра мине.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA