принц Уильям України Володимир Зеленський Україна Герцогиня Кембриджская StandWithUkraine принц Уильям України Володимир Зеленський Україна

Герцоги Кембриджські відвідали Український культурний центр

Сейчас читают: 543
vogue.ua

Кейт Міддлтон і принц Вільям продовжують демонструвати свою підтримку народу України на тлі вторгнення Росії в країну. У середу, 9 березня, герцог і герцогиня Кембриджські відвідали Український культурний центр у Лондоні.

Королівське подружжя зустрілося з представниками української громади та волонтерами, щоб дізнатися про послуги, які пропонуються в центрі, а також про проблеми, з якими вони стикаються.

Кейт і Вільям також поспілкувалися з Салехом Саїдом, генеральним директором Комітету з надзвичайних ситуацій (DEC), який об'єднує 15 провідних благодійних організацій Великобританії.

Саме DEC минулого тижня королева Єлизавета II зробила «щедру пожертву» для допомоги українцям. Минулими вихідними принц Вільям і Кейт опублікували заяву про підтримку українців у соцмережах, наголосивши на підтримку «усього народу України, який відважно бореться».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA