Нео шоубізнес акторка

Чесне фото: Ксенія Мішина показала розтяжки на животі (ФОТО)

Сейчас читают: 426
hochu.ua

Українська актриса Ксенія Мішина вирішила відверто поспілкуватися з прихильниками та розповісти їм про трансформацію своєї фігури.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Зокрема Ксенія Мішина неодноразово ділилася, що під час вагітності сильно набрала вагу. Знаменитість навіть зізнавалася, що соромилася своєї фігури та боялася показати, якою вона була.

Раніше у фотоблозі вона показувала, як виглядала у своїй максимальній вазі. Читати також Ксенія Мішина назвала "космічну" суму, яку витрачає на місяць (ВІДЕО) Акторка також зізналася, що після пологів у неї з'явилися розтяжки на тілі.З'явилися після вагітності.

Раніше дуже соромилася, а зараз вважаю адекватним елементом вродливого жіночого тіла, —  зазначила актриса. Читати також "Знищував морально": Ксенія Мішина розповіла правду про розставання з Олександром Еллертом (ВІДЕО) Раніше ми писали, що Ксенія Мішина розповіла правду про розлучення з Олександром Еллертом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA