Фото мистецтво

Шедеври на тарілці: як виглядають дивовижні картини з їжі (ФОТО)

Сейчас читают: 944
hochu.ua

Крім того, творчість сприятливо впливає на психоемоційний стан людини, допомагає впоратися з тривогою та стресом, допомагає розвинути комунікативні навички, образне мислення, яке дає поштовх до нестандартного вирішення проблем.

Творчістю важливо і треба займатися! Читати також Кумедна схожість: тварини, які дуже схожі на знаменитостей (ФОТО) Дивовижно, як люди можуть на рівному місці створювати шедеври, використовуючи матеріали, які вони мають під рукою.

І це ми зараз говоримо про Food Art — напрямок у сучасному мистецтві, в якому їжа виступає інструментом створення дивовижних творів.

Цей напрямок зародився у Франції у 60-х роках минулого сторіччя. Біля витоків стояв швейцарський художник Даніель Шперрі, але щось нам підказує, що картини з їжі на тарілці вперше створили креативні мами, які не знали, як можна викликати апетит у своїх дітей.Ми підготували невелику добірку робіт фуд-художників із різних країн, у тому числі з України, які створюють справді нереальні шедеври.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA