Фонд Yves Rocher висадив 100 мільйонів дерев у світі!

Сейчас читают: 982
liza.ua

Ціль досягнута, зобов’язання перед Планетою виконане!2020 рік знаменується роком перемог для фонду Yves Rocher та корпорації Groupe Rocher.

У 2007 році була поставлена ціль – до кінця 2020 року висадити 100 мільйонів дерев у світі. І зараз із превеликою радістю оголошуємо, що ціль досягнута: жінки та чоловіки із 35 країн, що брали участь у висадженні дерев, за 2007-2020 роки ощасливили планету на 100 мільйонів дерев!

Це колективне досягнення є джерелом гордості та потужним знаком оптимізму для всього світу.Історія програми Фонду Yves Rocher «Озеленимо Планету Разом» почалася в Найробі в червні 2007 року.

Жак Роше, Президент Фонду Yves Rocher під егідою Інституту Франції, знайомиться з Вангарі Маатай, лауреаткою Нобелівської премії миру 2004 та ініціатором громадського руху «Зелений Пояс», який займається захистом та збереженням лісів на Африканському континенті.Натхненний прикладом цієї унікальної жінки, енергія якої здавалася йому невичерпною, Жак Роше бере на себе зобов’язання

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA