Yves Rocher Україна Франція природа Экология Yves Rocher Україна Франція

Фонд Yves Rocher в 2021 році висадив ще 100 000 дерев в Україні

Сейчас читают: 782
cosmo.com.ua

Кредо компанії Yves Rocher — «Природа — це майбутнє Людства», тому метою одним із екологічних проектів Фонду Yves Rocher (Франція) є висадження дерев для поліпшення екологічної ситуації у світі.

Щороку Фонд Yves Rocher за підтримки бренду Yves Rocher висаджує дерева у 35 країнах світу, аби наблизитись до глобальної мети: до 2025 року висадити 135 мільйонів дерев у світі. Україна приєдналася до проєкту «Plant for life» (раніше —  «Озеленимо планету разом») у 2012 році.

Із тих пір завдяки Фонду та Бренду Yves Rocher в Україні вже було висаджено дерева у Львівській області та в Народицькому районі Житомирської області, яка зазнала екологічної катастрофи внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та була виведені з сільськогосподарського користування через непридатність.

У рамках проєкту у листопаді 2021 року Фонд Yves Rocher спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація агроекологів України» та співробітниками бренду Yves Rocher в Україні висадили 100 000 дерев у Народицькому

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA