Ярослава Магучіх жінки успішні жінки успішна жінка новини спорту Ярослава Магучіх

Філіппінська автогонщиця стала першою жінкою в академії пілотів команди «Формули-1»

Сейчас читают: 852
womo.ua

18-річна філіппінська автогонщиця Бʼянка Бустаманте стала першою жінкою в програмі розвитку британської команди «Формули-1» Макларен.

Про це пише DTF. Зазначається, що у 2024 році автогонщиця представлятиме команду в чемпіонаті F1 Academy – жіночих формульних змаганнях для молодих автогонщиць, які підтримують команди «Формули-1». Читайте також: Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх може стати кращою спортсменкою Європи: деталі Бʼянка Бустаманте представлятиме Макларен, але виступатиме за французьку команду ART Grand Prix, яка 2024 року дебютує у F1 Academy.

Вона вже має досвід змагань у цьому чемпіонаті. Читайте також: Після скандалу з поцілунком: уперше в історії тренером жіночої збірної Іспанії з футболу стала жінка Додамо, що сезон-2023 вона провела в італійській команді Prema Racing і здобула дві перемоги й два другі призові місця на різних етапах турніру.

The post Філіппінська автогонщиця стала першою жінкою в академії пілотів команди «Формули-1» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA