Володимир Зеленський Джо Байден Сша Вашингтон Україна Євросоюз Росія люди Нео Володимир Зеленський Джо Байден Сша Вашингтон Україна Євросоюз Росія

Байден упевнений, що Україна може досягти успіху на полі бою » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 946
goneva.net.ua

Президент США Джо Байден упевнений, що Україна може досягти успіху на полі бою.   На брифінгу з українським президентом він сказав, що має спільне з Володимиром Зеленським бачення справедливого закінчення війни українців з Росією: вільна, незалежна, процвітаюча Україна в безпеці.   Війна закінчилася би в той самий день, якби президент РФ Путін оголосив би про вихід з України.   "Але це не станеться, цього не сталося досі.

Що потрібно? Щоб Україна досягла успіху на полі бою. Вона може досягти цього успіху, з нашою допомогою, з допомогою союзників.

Головне, щоб президент Зеленський, як буде говорити з росіянами, зміг досягти успіху, і це саме залежить від результатів на полі бою", – сказав Байден.

Президент США зазначив, що Путін думав, що Може зруйнувати НАТО і Європейський Союз, і що вони не будуть підтримувати українців. "Він був неправий, він продовжує помилятися.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Важлива для України заява з Європарламенту » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Пристайка пояснив, чому ніяких мирних переговорів з агресором не буде » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Якою була реакція світу на ''путінське різдвяне перемир’я'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA