буча Ірпінь

Мешканці Київщини та Харківщини можуть отримати кеш-підтримку у 6 тисяч 660 гривень

Сейчас читают: 529
womo.ua

Грошова допомога надається американською благодійною організацією HIAS у розмірі 2200 гривень на кожного члена родини впродовж 3 місяців.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Розраховувати на допомогу може тільки певна категорія українців — постраждалі від військових дій в Броварах, Бучі, Ірпені та інших населених пунктах Київської та Харківської областей. «Звернутися по фінансову допомогу можуть не тільки люди, які втратили житло та засоби до існування внаслідок воєнних дій на зазначених територіях, але й вразливі родини ВПО із цих областей.

Також допомогу можуть отримати особи з інвалідністю, члени неповних сімей тощо», — йдеться у повідомленні Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Право на отримання грошей від HIAS мають: родини ВПО, які перемістилися протягом останніх 30 днів, постраждалі від раптових обстрілів домогосподарства та родини, яки втратили члена сім’ї, засоби до існування внаслідок воєнних дій, ВПО або ті, хто перемістився понад 30 днів тому, які впродовж останніх 3 місяців мають дохід менший ніж 5 тисяч 400 гривень на особу та відповідають хоча б одному з критеріїв вразливості (мають двох чи більше дітей, у родині є особи з інвалідністю, є вагітні або жінки з дітьми до 2 років, у родині є люди похилого віку, яким понад 55 років).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA