Україна місто Київ поради куди піти у вихідні натхнення дозвілля Україна місто Київ

Фестиваль “Вулична Їжа. Давай на каву!”

Сейчас читают: 493
womo.ua

«Давай на каву!» може закінчитися як завгодно. Більше ніж чашка кави, більше ніж просто зустріч. Це запрошення провести з тобою найцінніше — свій час!

Подарувати один одному гарні емоції та спогади. Що чекає на гостей: 21 вересня Кажанна та Enleo 22 вересня український неосоул гурт ADAM та інші Поетичний перформанс від Дар’ї Лісіч відбудеться 21 вересня о 15:30 Kyiv
coffee
festival Якірна частина фестивалю, яка збере не лише найкращі кавові бренди, а й дотичних до кавової сфери виробників, які ширше розкриють погляд на каву для кожного відвідувача.

Кавове ком’юніті — це спільнота людей, які не тільки закохані у каву, як продукт, а й люди, які розвивають в Україні індустрію кави.

Привозять найкращі зерна, удосконалюють свої вміння в обсмаженні та приготуванні кави, відкривають смаки кави для українців.  Фудкорт та маркет локальних виробників Вуличну Їжу неможливо уявити без масштабного фудкорту, де збираються понад 40 унікальних учасників, кожен з яких пропонує гостям фестивалю різноманітні формати стрит-фуду на будь-який смак та бюджет. Сцена та артисти З розваг на гостей чекають виступи артистів на головній сцені, а також зовсім скоро ми оголосимо ім’я хедлайнера цього фестивалю. Активності для дітей Дитяча зона розваг — місце для неймовірних емоцій малечі та справжнього відпочинку для батьків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA