Мода українська мода технології одяг штучний інтелект бренди одягу

Fashion-технології: ШІ, віртуальна реальність та інші інновації

Сейчас читают: 823
womo.ua

Ще недавно штучний інтелект використовувався переважно у серйозних дослідженнях та високотехнологічних виробництвах. Проте згодом технологія стала доступнішою і потрапила у кожен iPhone, а тепер активно використовується у креативних галузях.

Отже, мене звати Анна Романько, я експертка зі стилю і в цьому матеріалі розповім про сучасні fashion-технології. Приклад успішного застосування цієї технології — проєкт Алехандро Джакометті від компанії EDITED, яка спеціалізується на аналітиці для роздрібного сектору.

У своєму експерименті він використовував штучний інтелект для розпізнавання зображень з подіумів Лондонського тижня моди у 2017 році, що дозволило виділяти окремі деталі одягу. Читайте також: Одяг, який зробить вас візуально стрункішою Штучний інтелект володіє величезним потенціалом у галузі цифрової моди.

Швидкий прогрес ШІ у digital fashion пов’язаний із COVID-19. Для великих брендів пандемія виступила каталізатором розвитку в галузі віртуальної моди та впровадження інтерактивних технологій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA