ПМС здоров'я

ПМС у чоловіків – реальність: як гормони впливають на настрій

Сейчас читают: 331
hochu.ua

ПМС у чоловіків – це не просто жарти. Як і жінки, чоловіки схильні до гормональних змін – щодня рівень тестостерону в їхньому організмі змінюється залежно від часу доби.

Чи бувають у чоловіків критичні дні? Як будується чоловічий цикл? І що таке синдром чоловічої дратівливості? Давайте шукати відповіді разом із редакцією Хочу.Видання Healthline зазначає, деякі дослідники вважають, що гормональні коливання можуть викликати у чоловіків симптоми, що імітують симптоми передменструального синдрому (ПМС) у жінок.

Читати також Що їсти перед менструацією: рекомендації гінеколога щодо правильного харчування На думку психотерапевта та доктора філософії Джеда Даймонда, гормональні коливання у чоловіків досить регулярні для того, щоб дати їм назву.

Він ввів термін синдром чоловічої дратівливості (СЧД), який описує ці "місячні" у чоловіків. Джед вважає, що чоловічий гормональний цикл такий самий реальний, як і жіночий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA