фестиваль реабилитация успішна жінка

Ксенія Возніцина: Для зцілення травми потрібні інші люди

Сейчас читают: 724
womo.ua

Ксенія Возніцина — лікарка-неврологиня, засновниця та директорка «Центру психічного здоровʼя та реабілітації «Лісова поляна», авторка організаційної Моделі зі створення центрів відновлення психічного здоров’я для постраждалих від війни в Україні, лідерка в організації реабілітаційної допомоги ветеранам у сфері психічного здоров’я  — вже 2 грудня виступить на Women Power Forum.

WoMo поспілкувались із  Ксенією та розпитали про травму, лікування та роботу психологічно-реабілітаційного центру. Що надихнуло вас на заснування «Центру психічного здоров’я та реабілітації «Лісова поляна»? Як лікар невролог я працюю давно, з часу, як закінчила медичний університет.

В чотирнадцятому році в Україні почалася війна. Тоді ми з командою лікарів вирішили допомагати. А саме — людям з невидимими пораненнями.

Тому що ми лікарі терапевтичної професії — неврологи. Ми — не хірургічні травматологи. І виникла думка об’єднатися саме з психологами, тому що ставало зрозуміло, що  ця колаборація вже на часі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA