Ольга Полякова Оля Полякова Мода українська мода українські бренди колаборація Ольга Полякова Оля Полякова

Естетика 80-х: український бренд VISHNI представляє колаборацію із Олею Поляковою

Сейчас читают: 882
womo.ua

VISHNI — український бренд повсякденного одягу, з яким ти завжди у центрі уваги, представляє дроп, створений у колаборації зі співачкою Олею Поляковою.

Результатом спільної праці команди бренду з артисткою стала колекція, що уособлює капсульний гардероб, де кожна річ вдало поєднується з іншою та актуальна чи не на всі випадки життя — від занять спортом до креативного брейншторму із колегами.

В основі колекції — естетика 1980-х, поєднана з актуальними трендами.  Читайте також: Новий скандал: Оля Полякова подає до суду на українське ЗМІ через бодішеймінг доньки Дизайн-команда VISHNI на чолі з Олею Поляковою та креативним директором бренду, створила образи, покликані підкреслити та розкрити усю красу жіночого тіла.

До колекції увійшли подвійні майки, худі та кроп-топи із декольте та шнурівкою, що вже стали візитівкою бренду. Натхненна провідними трендами сезону, команда прикрасила майки принтом зі стрічками пісень співачки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA