семья Disney мультфильмы

«Енканто: світ магії»: мультфільм, що задає нові стандарти анімації

Сейчас читают: 744
womo.ua

«Енканто: світ магії» — чарівний мультфільм про чарівний світ. Неможливо без зачудування спостерігати за тим, до чого дійшла сучасна анімація, коли кожна складочка на сорочці, кожна рюшечка на спідниці персонажа доведена до досконалості.

Оглядачка WoMo, кінокритик Надія Купріненко ділиться своїми враженнями про фільм. Кадр з мультфільму «Енканто: Світ магії» Анімація — жанр, у якому характер героя візуалізується чи не найкраще.

Згадайте діснеївських сімох гномів, які мали кожен свою вдачу, і у кожного вона вгадувалася з першого погляду. У новому мультфільмі від студії Disney такими характерами є члени сім’ї Мадригал, які живуть у магічному домі, де кожен мешканець має особливе магічне вміння.

Але, як і у реальному житті, і тут із правил є виключення, а в колективі є «інакший». А інакший — значить «монстр». Інакшість героя магічної історії полягає у тому, що він зовсім не володіє магічними навичками, що у нашому світі вважається абсолютно нормальним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA