Концерт

Свіжі факти про WHITE NIGHTS 2021. TULUM: нові хедлайнери й маркетплейси

Сейчас читают: 190
liza.ua

Феєрично-фантазійні WHITE NIGHTS 2021. TULUM нарешті оголосили 4-го і 5-го хедлайнерів. Ними стануть німецький продюсер Thomas Schumacher та італійський хаус-дует Armonica.

Артисти виступлять на BACKYARD STAGE 19 червня.Schumacher — революціонер зі стажем від світової електронної музики. Саме він разом із Bodzin і Huntemann ще на початку 2000-х приніс в електросаунд глибокий інтелектуальний фундамент.

Тепер у музиканта — 8 альбомів, 60 реміксів і власний лейбл Electric Ballroom. А його техно-концерти, бажані на всіх майданчиках Європи, відрізняються особливою віртуозністю й інтимністю.Знаменитий італійський хаус-дует Armonica — це Андреа й Сальваторе.

Музиканти зізнаються, що мають протилежні інтереси й абсолютно різні як особистості. Наприклад, Сальваторе любить моду й тусовки, Андреа — усамітнене вивчення нових технологій вдома.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA