Украина здоровье Здоровое питание молоко Украина

Нові тренди здорового перекусу: що тепер українці кладуть у кошик

Сейчас читают: 531
womo.ua

Здоровий спосіб життя завжди був у топі питань, які хвилюють українців, але сприйняття, що саме складає зміст цього поняття, за останні роки змінилося.

Пандемія коронавірусу також вплинула на ставлення українців до здоров’я та почала диктувати нові тренди — зокрема, люди стали уважнішими до власного здоров’я і почали приділяти більше уваги здоровому харчуванню.

Під час онлайн-конференції «Тренди Здорового Перекусу» за ініціативи бренду «Слов’яночка» компанії PepsiCo Ukraine, комерційна директорка компанії Nielsen Ukraine Сніжана Аблулліна розповіла, що 10 років тому українці асоціювали піклування про здоров’я з досить базовими речами: наприклад, прогулянками на свіжому повітрі чи обмеженням себе у відверто шкідливій їжі.

Тепер питання здоров’я асоціюються і з ментальним, і з соціальним здоров’ям, і зі збалансованим харчуванням та продуктами, які підходять персонально кожній людині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA