Енергосистема України продемонструвала певний запас міцності

Сейчас читают: 243
nedashkivska.com.ua

Eнeргoсистeмa Укрaїни прoдeмoнструвaлa пeвний зaпaс міцнoсті ради прoxoджeння знижeниx тeмпeрaтур і прaцює стaбільнo, прoтe eкoнoмія eлeктрoeнeргії наразі исполнение) уникнення відключень надалі залишається важливою, повідомив котелок НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький. «Сьогоднішній дней ми проходимо навіть безо аварійної допомоги, яку миг від часу запитуємо, щоб забалансувати енергосистему.

Навіть вслед таких низьких температур ми справляємося власними силами, тому певний ассортимент міцності все-таки є, але він мало-: неграмотный такий великий, як хотілося б, тому ми продовжуємо закликати наших громадян дбайливо споживати електроенергію наступні кілька днів, щоб безвыгодный допустити відключень», — сказав Кудрицький в ефірі національного телемарафону в понеділок.

Водночас він зазначив, що возьми відміну від грудня, коль «Укренерго» кілька разів просила аварійну допомогу в сусідніх країн про збалансування попиту та пропозиції, хоча він був теплішим вслед січень, «нині у роботі більше теплової генерації, яка працює получи вугіллі або газі, і також більш по полной обойме залучаються ГЕС». «Ці сам-друг види генерації ситуацію наразі балансують.

Але резерв тих самих гідростанцій мало-: неграмотный можна використовувати в інтенсивних режимах довго, їх вистачає, як нововведение, на кілька днів, тому ми впредь до цього ресурсу ставимося дбайливо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA