украинская мода українські бренди колекція бренди одягу бренди жіноча мода

Елегантність у деталях: бренд NAZARELLI представляє новий весняний дроп

Сейчас читают: 630
womo.ua

Український бренд NAZARELLI представляє новий весняний дроп, натхненний переродженням та розкриттям власної особистості. Лінійка «Відроджена Я» наслідує філософію бренду — відображати внутрішній світ кожної жінки через одяг.

Бренд амбіційний і пристрасний, спрямований на те, щоб надихати та розвивати жіночність. Читайте також: Beauty-тренди лютого 2024 року: найпопулярніші косметичні засоби У дропі представлені як романтичні блузи з органзи та шовку, спідниці скроєні по косій, так і мастхеви кожного гардеробу — сорочки у двох кольорах: блакитному та білому.

Класичні штани та жакети виготовлені з вовни, ідеально підійдуть на цю весну. Для повсякденних образів гарно пасуватиме вовняний бомбер, який чудово поєднується як з трендовими спідницями, так і з джинсами. «Відроджена Я» — це не лише лінійка одягу, це доказ того, що кожна жінка може бути сильною, впевненою та прекрасною одночасно.

Місія бренду — підтримувати ідеологію жіночності та створювати ком’юніті жінок, які відчувають себе впевнено та виразно у світі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA