Влад Яма Азов війна в Україні новини Влад Яма

Військовослужбовець Богдан "Тавр" Кротевич зізнався, кому із зірок залюбки б "набив обличчя"

Сейчас читают: 869
hochu.ua

Начальник штабу бригади спеціального призначення "Азов" НГУ Богдан "Тавр" Кротевич висловився про чоловіків, які незаконно втекли з України після початку повномасштабної війни.

Зокрема український захисник висловився про знаменитого хореографа Влада Яму, який часто потрапляє у скандали зі своєю псевдопатріотичністю.В інтерв'ю Сергію Ліховиді для YouYube-каналу "Розмова" Богдан Кротевич зізнався, що його не турбує те, що українці влаштовують вечірки.

Військовий підтримує цю ініціативу, адже в кожного свій спосіб відпочити та розвіятися. А от що справді турбує "Тавра", так це те, що багато чоловіків незаконно виїхало за кордон.

За словами військового, основна проблема полягає навіть не в їхній втечі з країни, а в тому, що одного разу вони повернуться в Україну.Якщо це сім'я з жінкою і дитиною, і якщо їй спокійніше так, то це нормально.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA