уроки дети Искусство

Експерт радить: як за допомогою онлайн-уроків дитина може пізнати мистецтво

Сейчас читают: 687
liza.ua

Ярослав Лисенко, вчитель з мистецтва у Всеукраїнській школі онлайн (ВШО), розказав нам, як за допомогою онлайн-уроків сучасні діти навчаються розуміти мистецтво та розбиратись у ньому.

Читай статтю експерта!Впевнений, багато хто уявляє ідеальний урок з мистецтва як затишну студію або клас, де лунає музика, а натхненні учні сидять за мольбертами, планерами, гончарним колом чи музичними інструментами та створюють свої шедеври.Але що таке урок мистецтва насправді?

Це творчий бунт, який допомагає учневі креативно реалізовувати вже набуті знання і вміння. Важко виокремити з мистецтва літературу, геометрію та біологію: разом вони формують унікальне світосприйняття, допомагають рефлексувати та ділитися своїм баченням з оточуючими.Людська уява здатна поєднувати непоєднуване, тому при переході на онлайн-навчання я намагався зберегти в учнях творчу свободу і бунтівний дух.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA