місто Київ Джамала ВДНГ місто Київ

Джамала й фестиваль «Книжкова країна» ініціювали створення кримськотатарського куточка в оранжереї на ВДНГ

Сейчас читают: 263
womo.ua

На столичній ВДНГ відкрився кримський куточок. Він розмістився серед південних рослин оранжереї і покликаний ближче познайомити гостей з кримськотатарською культурою та історією півострова.

Про це розповіли на сторінці Виставки досягнень народного господарства. Фото: ВДНГ Із тематичних видань відвідувачам пропонують «25 відомих кримських татар.

Від Кримського ханства до сьогодення» Гульнари Абдулаєвої, «Крим Керіма», Наталії Смирнової, «Дике літо в Криму» Зірки Мензатюк та ще 10 збірок.

Читати книжки в Оранжереї можна буде протягом всього теплого періоду. Читайте також: Пʼять надихаючих книг про жінок та для жінок: рекомендації фестивалю «Книжкова країна» Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Джамала й фестиваль «Книжкова країна» ініціювали створення кримськотатарського куточка в оранжереї на ВДНГ appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA