Сша Євросоюз блогер конкурс Сша Євросоюз

Дві українки отримали нагороди у всесвітньому конкурсі блогерів World Influencers and Bloggers Awards

Сейчас читают: 541
hochu.ua

Катерина Любчик та Софі-Ніколь Дранова — серед переможців всесвітнього конкурсу блогерів. Деталі — у нашому матеріалі. Цього року через пандемію коронавірусу церемонія нагородження переможців World Influencers and Bloggers Awards відбулася онлайн.

28 грудня відзнаки отримали кілька десятків блогерів із США, ЄС та України.Так, у номінації Advanced Blogger Гран-прі завоювала українська телеведуча і ютубер  Катерина має унікальний досвід роботи моделлю, а також репортером на показах найпрестижніших кутюрних брендів у Мілані та Парижі.

Записувала інтерв’ю із легендарними дизайнерами, зокрема з Донателлою Версаче та Вів’єн Вествуд. Судді World Influencers and Bloggers Awards вподобали її , який розповідає про те, як отримувати задоволення від роботи.

Також Катерина реалізує себе і як бізнесвумен — є співвласницею кількох брендів взуття для дітей та дорослих. А найкращим блогером серед дітей конкурсу World Influencers and Bloggers Awards стала модель .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA