книги vivat

Друком вийшла книга про про найменшу у світі бібліотеку та її юну бібліотекарку. Публікуємо уривок

Сейчас читают: 978
womo.ua

І вже у 2023 році книга «Бібліотекарка з Аушвіцу» побачила світ і в українському перекладі. Щемка історія 14-річної Діти Краус з Праги, яка пережила Голокост.

В грудні 1943 року, разом з мамою її перевели з гетто Терезієнштадт у тодішній Чехословаччині до сімейного табору Аушвіц-Біркенау.  Відгуки Як і «Крадійка книжок» Маркуса Зусака, це витончений роман зі зрілими темами, який дарує емоційно-палке читання.

Важливий роман, який буде стояти разом з іншими потужними заповітами епохи Голокосту. ― Booklist — захоплююче читання. Ітурбе зберігає гідність і повний жах ситуації Діти, водночас створюючи розповідь про надію та хоробрість перед обличчям страху. ― Журнал «Компас» «Аушвіц, 1943 рік.

Чотирнадцятирічна єврейка Діта Адлерова опиняється в сімейному блоці табору смерті. Біль, бруд, голод та розпач, але свої шрами в’язні табору змогли перетворити на броню.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA