уривок

Публікуємо уривок з книги фантастично-феміністичних оповідань

Сейчас читают: 462
womo.ua

Книга «Проявляйся» — це серія авторських дебютів від видавництва Creative Women Publishing. Вона була анонсована ще наприкінці 2021 року, а перші книжки з цієї серії мали б з’явитися на поличках книгарень у травні 2022 року.   «Оповідання Марини об’єднані присутністю скла як метафори жіночого досвіду й гендерних упереджень, пов’язаних із ним.

Скло може бути несподівано міцним, як і вкорінені стереотипи, а також болючим, адже може глибоко порізати. А ще скло прозоре — так само, як жіночий досвід, який досі часто залишається непоміченим.

Але буває воно і крихким і делікатним, як сама жіночність»- розповідає на своїй сторінці одна із засновниць CWP, Слава Світова. Про що книжка? Чи рівну оплату праці мають зубні феї?

Що відчуває шістнадцятирічна дівчина, яку віддають в жертву дракону? Чому жительки Гарпійська мають крила, але не літають? Де плавають космічні кити?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA