Україна НОВОСТИ Экология Доставка Україна

Доставка їжі в Києві може стати екологічнішою

Сейчас читают: 439
womo.ua

«Україна Без Сміття» розпочала інформаційну кампанію «МИЙ-СТИСКАЙ-СОРТУЙ», спрямовану на об’єднання зусиль відповідальних бізнесів, які працюють у сфері доставки.

Ресторани, виробники напівфабрикатів і готових страв, супермаркети і крамниці також можуть скористатися екопорадами, щоб уникати зайвого пластику.

Із початком карантину доставка їжі — один із найзатребуваніших сервісів, без якого важко уявити період вимушеної ізоляції. Кількість гравців у сфері кур’єрської доставки у 2020 році зросла на 358%, а топ-сервіси розповідали, що попит на доставку страв у Києві за карантинний рік в середньому зріс на 86%. «Україна Без Сміття» звертає увагу на негативний аспект доставки — це продукування одноразового пластикового сміття.

Щоб врятувати довкілля від неконтрольованого засмічення та повернути цінні вторресурси в економіку країни, УБС запропонували просту інструкцію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA