Сша армия дискриминация Военнослужащие Сша

Дослідження «Невидимий батальйон 3.0. Сексуальні домагання у військовій сфері в Україні»

Сейчас читают: 528
womo.ua

Сексуальні домагання та дискримінація за ознакою статі — це проблема не тільки збройних сил чи сектору оборони та безпеки. Це проблема всього суспільства.

Але, з огляду на те, що в цих сферах існують додаткові механізми підпорядкування, гарантувати в них право на свободу від насильства — означає закласти підвалини для нульової толерантності у всьому суспільстві.

Громадська організація «Інститут гендерних програм» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні разом з МФО «Рівні можливості» у Верховній Раді України, Громадська експертна рада з гендерних питань при МФО «Рівні можливості» 16 грудня презентувала в режимі онлайн чергову частину дослідження про становище жінок у збройних силах України «Невидимий батальон 3.0».

Мета кампанії «Невидимий Батальйон 3.0. Сексуальні домагання у військовій сфері в Україні» – дослідити проблематику сексуальних домагань і запропонувати ефективні рішення для покращення цієї ситуації у військовій сфері, спираючись на західні зразки й

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA