благотворительность Акция

Благодійна акція "День піжам" зібрала півмільйона гривень для "Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні"

Сейчас читают: 504
hochu.ua

19 листопада відбувся всеукраїнський "День піжам". Саме тому, у цей день "Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні" заклилакала всіх бажаючих долучитися до благодійної ініціативи й підтримати дітей, що проходять довготривале медичне лікування.

Результати акції — дізнайтеся вже у нашому матеріалі.В Україні благодійна акція "День піжам" відбулася вдруге. На знак підтримки учасники публікували фотографії в піжамах з хештегом #деньпіжам і #вдягаюбопідтримую та робили благодійний внесок на сайті Фундації.Усі зібрані кошти після закінчення акції були скеровані на підтримку сімейних кімнат у державних дитячих лікарнях в Україні.

Тут батьки можуть перебувати поруч з дітьми, поки ті на лікуванні.Цього року акцію підтримали 12 шкіл і дитячих гуртків по всій Україні й більш ніж 50 зірок і блогерів.

Бізнес не залишився осторонь.Партнерами-організаторами стали виробники одягу: холдинг LPP SA (ТМ House, Reserved, Cropp), ТМ Garnamama, Tago і Robinzon.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA