Гвінет Пелтроу акторка як виглядає фільмографія Гвінет Пелтроу

"Якби взяли, життя могло бути зовсім іншим": Дженніфер Лоуренс розповіла, як провалила кастинг на "Сутінки"

Сейчас читают: 301
hochu.ua

Актриса  Дженніфер Лоуренс зізналась, що хотіла знятися в вампірській трилогії “Сутінки”. У 2008 році вона прийшла на прослуховування, але вже там відразу отримала відмову.

Читати також Чоловік Наталі Портман попався на зраді, але актриса не поспішає від нього йти: відома причина Фото: Getty ImagesЯ прийшла на прослуховування, але вони відразу ж відмовили мені.

Я навіть не отримала зворотного дзвінка. Якби взяли, життя могло бути зовсім іншим, - ділиться Лоуренс.Втім, акторка отримала роботу в іншій, не менш відомій франшизі - “Голодні ігри”, де зіграла головну героїню Катнісс Евердін.

Щоб не стати заручницею однієї ролі, Лоуренс довелося знятися в кількох інших стрічках.Фото: Getty Images Читати також Донька Гвінет Пелтроу одягла провокаційну сукню мами: у 2002 році актрису "рознесли" за це вбрання (ФОТО) Мені доводилося зніматися у фільмах, щоб мене знали не тільки за цією франшизою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA