карантин помощь благотворительность

Долучайся: влаштуй свято для стареньких разом з Життєлюбом та Гудфуд Вдома

Сейчас читают: 491
cosmo.com.ua

Цього грудня  «Життєлюб» та Гудфуд Вдома пропонують об’єднатися для того, щоб принести свято у домівку Ба та Ді, які проводять свята без близьких.

Зробити це можна легко як ніколи, придбавши сертифікат, який Гудфуд Вдома подвоять, а також просто написавши теплого листа із побажаннями бабусям та дідусям, які позбавлені турботи своїх близьких та які стануть щасливішими, отримавши такий теплий подарунок під Новий Рік.

Допомога іншим завдяки результату роботи — одна з найважливіших місій, яку може втілити бізнес у будь-якій сфері. У квітні 2020 року Саша та Юля Гудкови опинилися на межі закриття їх основного бізнесу — сервісу корпоративного харчування Gudfood at Work — через карантин та масове припинення роботи офісів.

Тоді вони вирішили переформатувати свій бізнес на велике виробництво Гудфуд Вдома. Справа пішла добре, і у грудні, перед Новим роком, разом із Фондом «Життєлюб» вони вирішили підтримати людей поважного віку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA