Скандал прем'єра Wellboy новини шоубізнес

"Документи у Дії": Papa music випустив нову пісню Wellboy без участі самого артиста (ВІДЕО)

Сейчас читают: 663
hochu.ua

Публічні розбірки лейбла Papa music зі скандальним ексучасником Wellboy, який тепер виступає під ім'ям Anton Velboi, не завадили виходу нової пісні артиста.

Однак сам виконавець більше не має жодного стосунку до прем'єри. Як став можливим вихід пісні без самого співака — деталі на HOCHU.ua!15 червня, відбулася прем'єра нового треку Wellboy під назвою "Документи у Дії".

І все б нічого, але ось тільки його автор і виконавець уже розірвав контракт із продюсером і більше не входить до складу учасників Papa music.

Сам Антон Вельбой на , що не має права виконувати пісні, випущені під сценічним ім'ям Wellboy. А ось лейбл, судячи з усього, зберіг за собою право продовжити випускати композиції, які були записані ще в період співпраці.Після заяви Антона Вельбоя про припинення співпраці з нами та численного публічного бруду, який він і так звана його нова команда намагалися вилити на лейбл, першою думкою було заблокувати пісні всюди, що виходили під псевдонімом Wellboy.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA