Нео

Догляд за волоссям у міжсезоння: головні правила краси

Сейчас читают: 591
beauty.ua

Багато жінок спостерігають посилення сухості, ламкості й тьмяності. А деякі страждають від досить інтенсивного випадіння. Чому так відбувається?

Причина погіршення вигляду й ослаблення волосся пов’язана з нестачею в організмі важливих вітамінів і мікроелементів. Але хороша новина полягає в тому, що повернути волоссю силу, блиск навіть у період міжсезоння цілком реально!

Перевіреними порадами ділимося у статті.Нестача поживних речовин негативно відбивається на стані шкіри, нігтів, волосся. Подбайте, щоб у вашому щоденному раціоні були присутні такі продукти:Також після консультації з фахівцем можна почати приймати вітамінно-мінеральні комплекси, які містять корисні для волосся компоненти: поліненасичені жирні кислоти, цинк, фолієву кислоту.Правильно підібрані засоби для догляду за волоссям, наприклад, із серії https://eva.ua/ua/brnd-81435/, перешкоджають випадінню, зміцнюють фолікули, усувають проблему пористості.

Такі засоби містять корисні компоненти, які забезпечують регенерувальний та захисний вплив.У період міжсезоння у вас мають бути такі відновлювальні продукти для догляду за волоссям:Також у догляд за волоссям треба додати олії для відновлення посічених кінчиків, термозахисні засоби.На думку експертів-трихологів, масаж голови, який виконується протягом 5 хвилин, запобігає випадіння волосся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA