Сша медицина полон медикиня медична допомога Тайра Сша

Тайра очолила робочу групу з медичних питань при Міноборони

Сейчас читают: 103
womo.ua

Міністерство оборони відреагувало на велику кількість звернень від громадських організації, які займаються супроводженням медичної підтримки воїнів, і створило робочу групу на чолі з Юлією “Тайрою” Паєвською для розв’язання проблем.

Про це повідомив на брифінгу міністр оборони України Олексій Резніков. Читайте також: Парамедикиня Тайра стала лауреаткою премії Держдепартаменту США Вона погодилась очолити цю робочу групу і напрацювати певні пропозиції разом з тими, хто до неї доєднається.

Резніков повідомив також, що паралельно доручив своїй заступниці Ганні Маляр разом з командувачем Медичних сил Збройних сил України Тетяною Остащенко “протягом 10 днів проїхатись по найбільш важливих місцях, де зона підвищеної уваги, в першу чергу це лінія фронту, і відвідати всі ВЛК, які знаходять в містах вздовж лінії фронту”. Читайте також: Українська ЛГБТ-активістка Олена Шевченко стала жінкою року за версією TIME Резніков повідомив, що вже прийнято рішення про збільшення кількості ВЛК вздовж ліні фронту, щоб поранені бійці могли звертатись у ці установи.

Вони функціонуватимуть не лише у військових госпіталях, а й у цивільних лікувальних закладів. Крім того, буде введено посади додаткових психологів у всіх лікувальних закладах, щоб військові могли отримати допомогу ще під час медичного лікування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA