трансгендер Кино НОВОСТИ грант

Добро це весело! Як і навіщо навчати дітей благодійності?

Сейчас читают: 235
womo.ua

Директорка благодійного фонду Zagoriy Foundation Євгенія Мазуренко розповідає, як перетворювати добрі справи в корисну та приємну звичку вашої дитини. Євгенія Мазуренко — директорка благодійного фонду Zagoriy Foundation Благодійність може бути цікавою, надихаючою та навіть модною і, якщо вірити дослідженням, у кінцевому результаті вона потрібна всім нам, бо добрі справи допомагають світу змінюватися на краще для кожного.

Щоб мода на них поширювалась, займатися благодійністю треба вчити з дитинства. Як? Ось кілька корисних порад. Власний приклад Є такий напівжарт, що виховувати потрібно не дітей, а себе, бо до певного віку малюки переважно повторюють за дорослими.

Щоб у дитини з’явилася звичка ділитися, варто давати приклад.На Подкасті Великих Історій рестораторка Олена Борисова розповідала, що у дитинстві батьки пропонували їй сортувати власні іграшки і частину віддавати у Дім малюка, який знаходився через дорогу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA