люди страхи Нео виставка

«Ти як? Виставка і дискусія» в Українському Домі

Сейчас читают: 419
womo.ua

З 1 по 25 червня Український музей сучасного мистецтва, платформа культури памʼяті Минуле / Майбутнє / Мистецтво та Національний центр «Український Дім» презентуютьпроєкт «Ти як?» — виставку мистецьких робіт українських художників про досвід 2022 року та дискусійну програму, присвячену комеморації російсько-української війни.Ти як? — запитання, яке за останній рік перетворилося в усталений прояв любови.

Це і назва проєкту, і прояв турботи, і співпереживання. Ми запитуємо себе та одне одного: Ти як,глядачу_ко? Ти як, художнику_це?

Ти як, мистецтво? Світе, ти як взагалі? Виставковий проєкт «Ти як?» підсумовує досвід наших емоційних гойдалок, залежності від новин, порятунку і самопожертви, страху і надії через роботи понад 100 сучасних українських художників та художниць.

Близько 500 мистецьких творів, створених після повномасштабного вторгнення росії в Україну, займуть усі 5 поверхів Українського Дому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA